Ingrediente: 1 lingură ulei de măsline 250 gr carne tocată 125 gr morcov (1 morcov mare) 2 felii de pâine 150 ml de lapte 1 cățel de usturoi sare piper 1 ceapă...
Ingrediente: 6 frunze de varză kale 250 gr carne tocată 1 cățel de usturoi 1 ou 35 g parmezan ras 120 de grame de brânză scamorza sau cașcaval nucșoara (după...
Azi vorbim despre musaca. Nu va speriati nu ne-am apucat de scris romane, incercam pe scurt sa retraim gusturi, arome si texturi, toate asezate-n straturi, imbracate in smantana si cascaval. Daca va ploua-n gura, sariti peste orice explicatie si mergeti la retete.
Ingrediente: 300 g carne tocata 1 ceapa 1 morcov mic ras verdeata tocata sare piper boia cimbru clatite: 2 oua 200 g faina 2 linguri de unt varf de lingurita...
Ingrediente: 500 gr paste fusilli 500 gr carne tocata amestec (porc si vita) O radacina de telina rasa (aprox 100 gr) 2 morcovi dati pe razatoare 2 cepe verzi...
Carnea tocata se regaseste in multe dintre retetele romanesti. Fie ca alegem sa o preparam sub forma de sarmalute, parjoalelor moldovenesti, a musacalei ori a ardeiului umplut, carnea tocata este la mare cautare in macelarii. Sunt foarte multe preparate care se pot...
Ingrediente: 3-4 vinete mari 400 g carne tocata de porc 100 g telemea de capra 2 ardei grasi 3-4 linguri de pesmet sau gris 125 ml ulei de masline una legatura...
Ingrediente: Sos Ragu: 800 g carne tocata, amestec de vita si porc 1 ceapa 1 morcov dat pe razatoare 3catei de usturoi, feliute 1200 g de suc de rosii, sau...
Ingrediente: 2 painici-bagheta sau 6 felii de paine feliata 350 g carne tocata amestec 1 ceapa 2 linguri ulei 50 g branza topita cu ciuperci sau smantana 3...
Ingrediente: 400 g carne tocata de vita 3 catei usturoi zdrobiti O lingura zahar pudra O lingura ierburi uscate mix Italian 690 ml borcan passata cu ceapa si...