Se toaca varza si o ceapa. Se incing 50 gr unt si se caleste putin ceapa dupa care se adauga si varza.
Se adauga 100 ml din supa pregatitia din cubul knorr, se acopera si se lasa sa se inabuse cam 20 min.
Se toaca restul cepelor si se calesc in restul de unt. Se adauga carnea tocata si se prajeste circa 10 minute,pana se faramiteaza. Se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Se incinge cuptorul.Restul de supa se amesteca impreuna cu jumatate din cantitatea de bulion. Se bat ouale, la care se adauga smantana si restul de bulion, sare si piper.
Branza se faramiteaza cu furculita.Se unge o tava de yena(sau alta tava mai inalta) cu unt si se aseaza mai intai varza si mai apoi carnea tocata. Se torna peste zeama de rosii, se presara branza faramitata si se toarna peste compozitia de oua.
Se coace la cuptor pana se formeaza o crusta aurie/maronie.Se serveste cu mamaligutza(pe care turnat fierbinte in castronele clatite cu apa rece si apoi rasturnat).
Comentarii:
Varza cu carne de porc la cuptor, ar lua 5stele
Am sa o fac cat de curand.
F. buna
Acum ma pregatesc sa o incerc.........:P