Friteuza cu aer sau air fryer, este deja prezent în multe bucătării. Și nu este de mirare, deoarece vă permite să gătiți într-un mod mai sănătos și mai economic. Consumă mult mai puțină energie decât un cuptor convențional și ne permite să preparăm rețete, cum ar fi cartofii prăjiți crocanți, fără a folosi atât de mult ulei sau grăsime. Cu toate acestea, una dintre cele mai frecvente întrebări este: Ce materiale pot folosi pentru a găti în siguranță în friteuza cu aer fără a deteriora aparatul? În acest articol vă explicăm.
Deși puteți pune ingredientele direct în coș, există metode mult mai igienice și mai sigure de a le găti. Folosind unele dintre aceste recipiente sau materiale, veți evita curățarea constantă a coșului și uzura materialului antiaderent care îl acoperă, prelungind astfel durata de viață a aparatului dumneavoastră.
Acestea sunt materialele pe care le puteți folosi în siguranță în friteuza cu aer:
Comentarii:
Unde sunt rețetele?
Și rețetele?