Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer?

Friteuza cu aer sau air fryer, este deja prezent în multe bucătării. Și nu este de mirare, deoarece vă permite să gătiți într-un mod mai sănătos și mai economic. Consumă mult mai puțină energie decât un cuptor convențional și ne permite să preparăm rețete, cum ar fi cartofii prăjiți crocanți, fără a folosi atât de mult ulei sau grăsime. Cu toate acestea, una dintre cele mai frecvente întrebări este: Ce materiale pot folosi pentru a găti în siguranță în friteuza cu aer fără a deteriora aparatul? În acest articol vă explicăm.

Deși puteți pune ingredientele direct în coș, există metode mult mai igienice și mai sigure de a le găti. Folosind unele dintre aceste recipiente sau materiale, veți evita curățarea constantă a coșului și uzura materialului antiaderent care îl acoperă, prelungind astfel durata de viață a aparatului dumneavoastră.

Acestea sunt materialele pe care le puteți folosi în siguranță în friteuza cu aer: