Fruze de varză kale umplute (la cuptor)

Felul principal
6 porții
Foarte ușor
1 h 10 m

Avem o nouă misiune: să facem întreaga familie să iubească kale! Încercați experimentul cu această rețetă de varză umplută cu carne tocată. Ușor de făcut; combinația celor două preparate va face un mix perfect :-) Nu ezitati să ne dați feedback. Între timp, vă lăsăm cu pașii acestei rețete explicați mai jos ↓


Ingrediente

6

Materiale


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare25 min
Gătire45 min

Observații

Ce carne să folosiți pentru umplutură?
Puteți folosi carne din cârnați, vițel, miel sau ca noi, carne tocată de vită.

Cu ce ​​pot înlocui pâinea în umplutura de varză?
Puteți înlocui pâinea cu orez crud. Se va găti în același timp cu restul umpluturii când frunzele sunt la cuptor.

Poate fi folosită umplutura de varză pentru a face roșii umplute?
Da, absolut, puteți folosi această umplutură pentru a umple orice legumă, cum ar fi dovleceii și roșiile.

Ce acompaniament pentru varză?
Puteți folosi orez sau cartofi la cuptor, de exemplu.

Ce sos pentru varză?
Puteți adăuga sos de roșii. Am ales să gătim varza în supă, dar o puteți înlocui cu sos de rosii, sos gorgonzola sau sos de ciuperci, de exemplu.

Cat timp se pastreaza varza?
Frunzele fierte, se pot păstra 4 zile într-un recipient ermetic la frigider.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+