Musaca de varza acra sau varza a la cluj
Ingrediente
8
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Varza daca este prea acra sau sarata se spala si se stoarce bine in pumn apoi se toaca marunt.
- Intr-o cratita punem 3 linguri de ulei si calim varza, condimentam cu piper, foi de dafin,cimbru, boia sau pasta de rosii. la nevoie mai punem putina apa.o lasam la foc mic pana este fiarta.
- Separat calim o ceapa ,punem carnea macinata si condimentam cu sare, piper, pasta de rosii o punem mai la sfarsit.
- Orezul spalat bine il punem la fiert la foc mic cu apa si sare.cand e fiert il scurgem de apa si il clatim cu apa rece.
intr-un vas termorezistent uns bine cu ulei sau untura punem in straturi . - Punem vasul in cuptorul incalzit si lasam 20-30 minute, in functie de cuptor.se serveste fierbinte cu smantana deasupra.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă