Musaca de varza acra sau varza a la cluj

Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

8

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Varza daca este prea acra sau sarata se spala si se stoarce bine in pumn apoi se toaca marunt.
  • Intr-o cratita punem 3 linguri de ulei si calim varza, condimentam cu piper, foi de dafin,cimbru, boia sau pasta de rosii. la nevoie mai punem putina apa.o lasam la foc mic pana este fiarta.
  • Separat calim o ceapa ,punem carnea macinata si condimentam cu sare, piper, pasta de rosii o punem mai la sfarsit.
  • Orezul spalat bine il punem la fiert la foc mic cu apa si sare.cand e fiert il scurgem de apa si il clatim cu apa rece.
    intr-un vas termorezistent uns bine cu ulei sau untura punem in straturi .
  • Punem vasul in cuptorul incalzit si lasam 20-30 minute, in functie de cuptor.se serveste fierbinte cu smantana deasupra.

Punctează această reţetă

DDia2009

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: