Musaca de cartofi cu carne de vita

Musaca de cartofi cu carne de vita
Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Ceapa se taie marunt. Se caleste usor in putin ulei de masline. Se adauga carnea tocata si se amesteca bine. Se caleste la foc iute 2-3 minute dupa care se adauga conserva de rosii si usturoiul tocat fin.
  • Se lasa la foc mic 15 min pana cand se evapora sosul. Spre final se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, nucsoara si o lingurita de zahar.
  • Cartofii se curata si se taie felii de cca 5mm grosime. Se unge cu ulei de masline o tava care va merge la cuptor .
  • Se toarna jumatate din cantitatea de carne, se niveleaza, se pune un rand de cartofi, se pune restul de carne si iar un rand de cartofi. Pe deasupra se toarna cele 2 linguri de bulion desfacute in putin apa, in care am pus si ceva sare si piper.
  • Se acopera tava cu o folie de aluminiu si se baga la cuptor 30-40 minute. Se scoate folia si se mai lasa 10 minute la foc mai iute, pentru a se rumeni.
    Se serveste cu smantana si patrunjel verde.

Punctează această reţetă

Raftul BuniciiRaftul Bunicii

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte buna..

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Comefntariul tău:foarte buna

abuz