Musaca de cartofi cu carne de vita

Ingrediente
6
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Ceapa se taie marunt. Se caleste usor in putin ulei de masline. Se adauga carnea tocata si se amesteca bine. Se caleste la foc iute 2-3 minute dupa care se adauga conserva de rosii si usturoiul tocat fin.
- Se lasa la foc mic 15 min pana cand se evapora sosul. Spre final se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, nucsoara si o lingurita de zahar.
- Cartofii se curata si se taie felii de cca 5mm grosime. Se unge cu ulei de masline o tava care va merge la cuptor .
- Se toarna jumatate din cantitatea de carne, se niveleaza, se pune un rand de cartofi, se pune restul de carne si iar un rand de cartofi. Pe deasupra se toarna cele 2 linguri de bulion desfacute in putin apa, in care am pus si ceva sare si piper.
- Se acopera tava cu o folie de aluminiu si se baga la cuptor 30-40 minute. Se scoate folia si se mai lasa 10 minute la foc mai iute, pentru a se rumeni.
Se serveste cu smantana si patrunjel verde.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: