Petitchef

Musaca de cartofi cu carne de vita

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Ceapa se taie marunt. Se caleste usor in putin ulei de masline. Se adauga carnea tocata si se amesteca bine. Se caleste la foc iute 2-3 minute dupa care se adauga conserva de rosii si usturoiul tocat fin.
  • Se lasa la foc mic 15 min pana cand se evapora sosul. Spre final se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, nucsoara si o lingurita de zahar.
  • Cartofii se curata si se taie felii de cca 5mm grosime. Se unge cu ulei de masline o tava care va merge la cuptor .
  • Se toarna jumatate din cantitatea de carne, se niveleaza, se pune un rand de cartofi, se pune restul de carne si iar un rand de cartofi. Pe deasupra se toarna cele 2 linguri de bulion desfacute in putin apa, in care am pus si ceva sare si piper.
  • Se acopera tava cu o folie de aluminiu si se baga la cuptor 30-40 minute. Se scoate folia si se mai lasa 10 minute la foc mai iute, pentru a se rumeni.
    Se serveste cu smantana si patrunjel verde.

Rețete inrudite

YouTube

Musaca à la grecque


Întrebări:




Comentarii:

01/09/2013

Foarte buna..

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
09/10/2013

Comefntariul tău:foarte buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Musaca à la grecque
Musaca à la grecque
20 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Vita stroganoff - simplu si rapid
Vita stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tajine cu vită și legume
Tajine cu vită și legume
5 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Vită mafé - versiunea ușoară și întotdeauna gustoasă!
Vită mafé - versiunea ușoară și întotdeauna gustoasă!
4 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! De ce sa consumam carne de vita? De ce sa consumam carne de vita?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează