Cartofii se fierb de juate in coaja, dupa care se lasa la racit.Tocam ceapa marunt si o calim, pana se inmoaie.Adaugam si un pahar cu apa peste, daca e necesar.
Apoi adaugam carnea tocata si condimentele si 2 pahare cu apa.Lasam sa fiarba bine, pana scade apa. Punem peste si sosul de rosii.
La final, patrunjelul si mararul tocate marunt le amestecam cu masa de carne tocata.Intr-un castronas amestecam smantana cu ouale.Curatam cartofii de coaja si ii taiem rondele.
Ungem un vas de yena cu unt si asezam un rand cartofi, un rand carne tocata si peste smantana si apoi din nou un rand cartofi, un rand carne tocata si smantana facem asta de cate ori este nevoie pana se umple vasul.Dam la cuptor pana ce cartofii devin aurii.
Comentarii:
Dupa ce e gata, tăiem cu cutitul felii si facem asta de cate ori este nevoie pana se golește vasul!!!