Musaca de cartofi si carne tocata
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Carnea tocata se amesteca cu ceapa taiata cuburi, ouale batute, mararul tocat fin, sarea, piperul si condimente dupa preferinta.
- Cartofii se curata, se spala si se taie felii. Intr-o tava unsa cu margarina se pune un rand cu felii de cartofi, apoi compozitia de carne tocata iar deasupra alt rand cu felii de cartofi si unul cu felii de rosii.
- Se acopera tava cu folie de aluminiu si se baga la cuptor. Inainte de a fi gata se da jos folia de aluminiu, se toarna deasupra cele doua oua batute bine si se mai lasa la cuptor pana se incheaga oul.
Nely`s Blog
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Roxana Nicoleta tran,
26/10/2017
Cum se pune compozitia de cartofii Vreau sa stiu cum sa fac pentru sotul meu lui ii place foarte mult
am gătit această rețetă
28/02/2016
Chiar acum o prepar, am ceapa la calit...asa stiam si eu reteta de la mama mea !
am gătit această rețetă
13/06/2015
Prea bun prea ca la tara cea mai buna musaca mancata vreodata!
am gătit această rețetă