Retete cu carne tocata
luni 8 august 2016 22:08

Carnea tocata se regaseste in multe dintre retetele romanesti. Fie ca alegem sa o preparam sub forma de sarmalute, parjoalelor moldovenesti, musacale ori a ardei umplut, carnea tocata este la mare cautare in macelarii. Sunt foarte multe preparate care se pot pregati si au la baza carne tocata.
Cateva idei de ce putem pregati cu carnea tocata:
- Ca aperitiv: Rulada din carne tocata, placinta cu carne, crochete de cartofi cu carne tocata, ciuperci umplute cu carne, chiftelute, carnati.
- La supe/ciorbe: Ciorba de perisoare, ciorba de burechite.
- Ca fel de baza: sarmalute, musaca, paste bologneze, lasagna, ardei umpluti, varza a la Cluj, cartofi/dovlecei/rosii/gulii umplute.
Atunci cand cumparati carne tocata trebuie sa va asigurati cat mai bine ca este vorba de carne din surse sigure si cat mai proaspata, ori alegeti carnea proaspata care va place si tocati-o dvs. acasa.
Antreuri
Antreuri
Placinta cu carne si bere

Tarta cu spanac si carne tocata.

Rulada din carne tocata

Rulada de carne tocata

Ciuperci umplute cu carne de pui

Musaca de spaghetti

Chiftelute

Chec din carne de porc
Ciorbe
Ciorbe
Ciorba de perisoare

Kashik berek shorba -supa de coltunasi cu carne

Ciorba de ardei umpluti

Ciorba cu dovlecei umpluti
Fel principal
Fel principal
Keema (mancare din carne tocata cu cartofi si mazare)

Mancare de vinete cu carne de vaca

Rosii umplute cu carne

Ardei umpluti cu carne si sos de smantana

Chilli con carne

Musaca de cartofi(piure)

Chiftelute cu sos

Dovlecei,ardei si rosii umplute
Comentarii
Notează articolul:
Nici un comentariu!