Ciuperci umplute cu carne de pui

E duminica. Am ales sa fac o reteta gasita aici, de la Jamila, careia ii multumesc in mod deosebit.
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire40 min
Am curatat ciupercile si le-am lasat sa se usuce de apa.
Am pus ceapa la calit pana s-a inmuiat, apoi carnea de pui am lasat-o pana a devenit albicioasa, apoi am adaugat si coditele ciupercilor taiate cubulete marunte si am lasat pe foc pana s-a evaporat apa de la ciuperci.
Am adaugat condimentele, sare, piper, boia de ardei, curry, rosia tocata si ea cubulete, patrunjelul si am mai lasat-o pana s-a evaporat si sucul de la rosie.Am umplut ciupercile cu compozitia rezultata, am uns o tava cu ulei, am pus ciupercile si am bagat-o la cuptor pentru 20 de minute.
Am scos tava si am pus pe fiecare ciuperca cate o gramajoara de cascaval ras si am bagat tava din nou la cuptor pana s-a rumenit cascavalul.
Ultima etapa e cea mai usoara si cea mai... gustoasa :)
Am lasat sa se raceasca putin si... au disparut imediat !- Inca o data va spun ca e o reteta foarte usor de facut, gustoasa si delicioasa.
Mii de multumiri, Jamila !
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
29/03/2015
La condimente daca pui busuioc rozmarin si niste boia ( iute sau dulce dupa gust) ies fenomenale
am gătit această rețetă
06/01/2014
E farte bun lam facut la la ziuo a bunici la 7:):)?:-)////////////////////////
am gătit această rețetă
21/09/2013
21 Sept.2013 - Am facut reteta, este delicioasa. Ciupercile daca sunt spalate bine NU SE MAI CURATA de pielita ! O zi buna !
am gătit această rețetă
27/09/2015
Reteta pare grozava si as dori sa o fac si eu, tinand cont si de comentariile aferente. Dar, spune sincer, ciupercile le-ai cules din copac? Vad ca ale tale au codite, nu picioruse!