Am curatat ciupercile si le-am lasat sa se usuce de apa.
Am pus ceapa la calit pana s-a inmuiat, apoi carnea de pui am lasat-o pana a devenit albicioasa, apoi am adaugat si coditele ciupercilor taiate cubulete marunte si am lasat pe foc pana s-a evaporat apa de la ciuperci.
Am adaugat condimentele, sare, piper, boia de ardei, curry, rosia tocata si ea cubulete, patrunjelul si am mai lasat-o pana s-a evaporat si sucul de la rosie.
Am umplut ciupercile cu compozitia rezultata, am uns o tava cu ulei, am pus ciupercile si am bagat-o la cuptor pentru 20 de minute.
Am scos tava si am pus pe fiecare ciuperca cate o gramajoara de cascaval ras si am bagat tava din nou la cuptor pana s-a rumenit cascavalul.
Ultima etapa e cea mai usoara si cea mai... gustoasa :) Am lasat sa se raceasca putin si... au disparut imediat !
Inca o data va spun ca e o reteta foarte usor de facut, gustoasa si delicioasa. Mii de multumiri, Jamila !
Reteta pare grozava si as dori sa o fac si eu, tinand cont si de comentariile aferente. Dar, spune sincer, ciupercile le-ai cules din copac? Vad ca ale tale au codite, nu picioruse!
Comentarii (37):
La condimente daca pui busuioc rozmarin si niste boia ( iute sau dulce dupa gust) ies fenomenale
E farte bun lam facut la la ziuo a bunici la 7:):)?:-)////////////////////////
Foarte gustoase !!
21 Sept.2013 - Am facut reteta, este delicioasa. Ciupercile daca sunt spalate bine NU SE MAI CURATA de pielita ! O zi buna !
La cite grade ai copt?
Reteta pare grozava si as dori sa o fac si eu, tinand cont si de comentariile aferente. Dar, spune sincer, ciupercile le-ai cules din copac? Vad ca ale tale au codite, nu picioruse!
Chiar acum ma apuc de treaba
Foarte bun !
Foarte buna
INTERESANTE