Ingrediente: Pentru a găti carnea: 250 gr bavete de vita 2 căței de usturoi 1 ceapă tăiată în 4 părți Sare și piper după gust Pentru sosul de roșii: 1 ceapă 1...
Ingrediente: 1 lingură ulei de măsline 250 gr carne tocată 125 gr morcov (1 morcov mare) 2 felii de pâine 150 ml de lapte 1 cățel de usturoi sare piper 1 ceapă...
Azi vorbim despre musaca. Nu va speriati nu ne-am apucat de scris romane, incercam pe scurt sa retraim gusturi, arome si texturi, toate asezate-n straturi, imbracate in smantana si cascaval. Daca va ploua-n gura, sariti peste orice explicatie si mergeti la retete.
Ingrediente: o vanata destul de maricica cca 150 g carne tocata amestec porc si vitel o ceapa 2 catei de usturoi o legatura mica de marar sare,piper,cimbru 2...
Carnea tocata se regaseste in multe dintre retetele romanesti. Fie ca alegem sa o preparam sub forma de sarmalute, parjoalelor moldovenesti, a musacalei ori a ardeiului umplut, carnea tocata este la mare cautare in macelarii. Sunt foarte multe preparate care se pot...
Ingrediente: ardei,rosii dovlecei 1 kg carne tocata de vita 1 ceasca orez 2 cepe mari 2 catei de usturoi o legatura de marar 2 Lg coriandru macinat 1 Lg menta...
Ingrediente: 3-4 vinete mari 400 g carne tocata de porc 100 g telemea de capra 2 ardei grasi 3-4 linguri de pesmet sau gris 125 ml ulei de masline una legatura...
Ingrediente: 600-700 g carne tocata de porc 3 feliute de paine inmuiata in apa/lapte 2 oua o legatura ceapa verde o legatura patrunjel 3-4 catei usturoi pisat...
Ingrediente: 12-14 ardei mai mici 500 g carne tocata amestec 100 g orez 300 ml bulion 1 ceapa 2 linguri zahar 2 linguri amidon sau faina 300 ml lapte sau 250 g...