Petitchef

Zama de poprici umplute(Toltott paprika leves)

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Folosesc un soi de ardei,locali,mici,galbeni cu gust pregnant. Lasam ardeii mari,carnosi,colorati din supermarket,pentru alte preparate.
  • Fac amestecul de carne astfel :
    Tai ceapa si o prajesc in ulei.Adaug orezul si las pe foc 5 minute. Amestec carnea,cu orezul calit,sare,piper,boia,si partunjel verde taiat marunt.
  • Daca vreti o compozitie mai ferma care nu se destrama la fiert,puneti in compozitie un galbenus. Cu aceasta compozitie se umplu ardeii.
  • Ii pun intr-o oala destul de adanca si ii cladesc pe cat posibil in picioare. Cu deschiderea in sus. Ii acopar cu apa cam o treime din oala. Pun sare, 2 linguri de zahar si cimbrul .
  • Crengutele de cimbru se scot din supa la final. Pare neobisnuit,dar zaharul nu se simte .Doar supa e mai catifelata. Las sa fiarba sub capac pana sunt aproape facuti. Adaug acum bulionul si las sa fiarba pana sunt gata.
  • La final se adauga in supa un sos din lapte(smantana)cu 2 linguri faina si supa + frunzele de telina,tocate fin. Mai dam un clocot si gata.


Poze

Zama de poprici umplute(Toltott paprika leves)
Zama de poprici umplute(Toltott paprika leves) - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
8 porții
1 oră
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
2 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează