Ingrediente: -600-700 gr carne de vita(sau de porc sau amestecata) -ceapa -ardei rosu -telina -morcov -orez -un ou -patrunjel -pasta de tomate -piper /cimbru
Ingrediente: 2-3 buc. salata verde, 4 fire ceapa verde, patru fire usturoi verde, 1/2 l bors proaspat, 100g smantana,4 oua,100g ulei (eu am folosit de masline),...
Ingrediente: 4 dovlecei 2 morcovi o ceapa un pastarnac 2 tije telina 1 lamaie 1 ardei mare rosu o lingura orez marar sare dupa gust optional bors 100 ml...
Ingrediente: 500 g carne tocata(vita sau porc),1 felie de paine,2 linguri orez, 1 ceapa, 1 ou, sare si piper. Pentru ciorba: 1 morcov,1 telina,1 ceapa,, 1 ardei...
Orezul este un aliment sănătos și gustos, un ingredient de bază pentru pregătirea unor feluri principale de mâncare cu orez sau deserturi cu orez. Orezul oferă organisnului nutienți de calitate și energie.
Ingrediente: ! piept de pui mare, 80 gr orez, 50 gr morcovi ( cca 2 mai mici), 50 gr telina, 2 radacini de patrunjel, 2 galbenusuri, 100 gr smantana, 1 lamaie,...
Ingrediente: 300 g carne de vita 1 morcov 1 telina 300 g cartofi curatati 100 g mazare 50 g orez 100 g fasole pastai 1 ceapa 1 praz sare, piper 1 lingura de''...
Ingrediente: 3 gaturi de curcan 1\4 spate de curcan 2 morocvi 1 ardei rosu o ceapa medie 1 radacina patrunjel 1 telina mica 2 cartofi 2 cesti orez sare, piper...
Ingrediente: 2 pesti (500 gr fiecare, curatati de mate si solzi, eu am folosit tilapia) O ceapa 1 morcov mare (sau 2 mai mici) O radacina de telina sau 2-3 tije...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 500 gr carne de pui ( am folosit aripioare si spate ) 1 morcov 1 ceapa mare 1 lingurita boia dulce Putin ulei ( 2-3 linguri ) 200 ml smantana 1...
Ingrediente: 2 dovlecei 1 morcov 1 radacina patrunjel sau pastarnac o telina mica sau o ceapa medie o lingura orez 2 linguri ulei de masline 1 ou 500 ml iaurt...
Ingrediente: de-ale ciorbei: coada, cap, gat, "cazaturi" de carne cu os 1 litru bors proaspat zarzavat ca la curtea veche: ceva morcovi, pastarnaci, radacini...
Ingrediente: Carne de somn (peste, in general se face ciorba din pana) adica partea dinspre coada si capatana 4-5 rosii coapte 1 ou 1 morcov o radacina de...
Ingrediente: aproximativ 1 kg de maruntaie de pasare ametecate 1 radacina patrunjel 1 radacina pastarnac 1 telina 1 morcov mare 1 fir de praz o ceasca de orez...
Ingrediente: 700 g ciolan porc 1 ceapa mica 1/4 praz 1 pastarnac 1 morcov 1/2 telina mica cca 1 ardei rosu (eu am avut de la congelator) suc de rosii o mana...
Ingrediente: -un piept de pui, sau pulpe de pui 1 ceapa 1 morcov potrivit 1 radacina de patrunjel 1 bucatica de telina 100 gr de orez 200 ml de lapte 250 ml de...