Petitchef

Ciorba de potroace

Felul principal
4 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Mereu mi-e pofta de o ciorbica buna. Dar de care. A tot facut : ba de vita, ba de pasare, ba de porc. Noroc ca m-a impiedicat in congelator de o punga cu pipote si inimioare pe care o tot evitam si asa mi-a adus aminte de aceasta ciorba geniala.
  • Maruntaiele se curata bine si se pun la fiert in circa 3 litri de apa. Se curata legumele si se toaca marunt, iar prazul se taie cubulete.
  • Intr-o cratita se incinge uleiul si se adauga legumele sa se caleasca. Se adauga peste carne dupa ce aceasta a fiert pe jumatate si se continua fierberea.
  • Cand carnea este aproape fiarta se adauga orezul. In acelasi timp, separat, se pune la fier zeama de varza. Cand aceasta da in clocot, se adauga peste ciorbica.
  • Se mai lasa sa fiarba 5 minute si se adauga oul batut cu smantana si cu putina zeama din ciorba, apoi leusteanul tocat marunt. Se acopera oala si se stinge focul. Arenuntat la ou si smantana, nu ma prea omor dupa zdrentele de ou.


Poze

Ciorba de potroace
Ciorba de potroace - poza 2
Ciorba de potroace - poza 3

Întrebări:




Comentarii (11):

25/08/2015

Super de buna dupa un chef , eu am pus bors in loc de zeama de varza

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
25/08/2015

Superb

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
22/07/2013

Gustoasa!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Vera, 19/02/2019

Ceapa,unde este? si fara o rosie ,doua taiate bucati mai mari?

(0) (0) Abuz
26/08/2015

EXCELENTĂ.ÎN LOC DE ZEAMĂ VARZĂ AM PUS BORŞ DE PUTINĂ.

(1) (0) Abuz
25/08/2015

F.buna arata excelent

(1) (0) Abuz
25/08/2015

Foarte buna dupa mahmureala

(1) (0) Abuz
25/08/2015

De ce trebuie ca maruntaiele sa fie "ametecate"? Te-a impiedicat de o punga in congelator? Chiar te plimbai pe acolo? Si o evitai, sa nu te lovesti de ea?

(0) (5) Abuz
02/01/2014

Am tinut sa citesc reteta pentru a "o inmagazina" in memoria mea pentru un proiect viitor in alta tara, tara care nu a auzit de VARZA MURATA, NICI DE SARMALE, NICI DE CIORBA DE POTROACE... Buna pentru mahmureala de dupa Revelion, pentru cine obisnuieste sa bea... O salvez la favorite

(2) (0) Abuz
04/01/2013

Arata destul de bine

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa super cremoasa de legume la thermomix
Supa super cremoasa de legume la thermomix
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Risotto cu creveți și lămâie
Risotto cu creveți și lămâie
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de praz si lapte de cocos
Supa de praz si lapte de cocos
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează