Petitchef

Ciorba de dovlecei cu iaurt

Felul principal
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Legumele se toaca marunt si se pun la inabusit cu 2 linguri de ulei si o ceasca de apa.
  • Se toarna peste ele 2 litri de apa si se lasa la fiert pana se inmoaie morcovul. Se adauga dovlecelul taiat cubulete si orezul si se mai lasa circa 12-15 minute.
  • La final se drege ciorbica cu iaurt si ou si se adauga verdeata.
  • Se serveste cu ardei iute si verdeata proaspat tocata deasupra.


Poze

Ciorba de dovlecei cu iaurt
Ciorba de dovlecei cu iaurt - poza 2

Întrebări:




Comentarii (13):

Constantin, 07/02/2023

Simplă si gustoasă,bravo!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
stiuca, 08/05/2016

Cea m-ai buna in cura de slabit .O recomand .

(2) (0) Abuz
24/07/2015

Buuuuna!

(0) (0) Abuz
13/10/2013

Este o ciorba buna si sanatoasa

(1) (0) Abuz
21/08/2013

Foarte buna! incercati si voi:)

(0) (0) Abuz
08/08/2013

Multumesc pentru reteta

(0) (0) Abuz
05/08/2013

Merge si rece pe caldurile astea

(0) (0) Abuz
01/08/2013

F buna

(0) (0) Abuz
28/07/2013

Sanatoasa, usoara , satioasa! foarte buna

(0) (0) Abuz
20/07/2013

Misto

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cremoase cu dovlecei și iaurt grecesc
Paste cremoase cu dovlecei și iaurt grecesc
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Sos grecesc de iaurt, castraveți și ceapă
Sos grecesc de iaurt, castraveți și ceapă
2 porții
3 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salata de castraveti cu sos de iaurt
Salata de castraveti cu sos de iaurt
2 porții
5 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tzatziki, sosul grecesc cu castravete si iaurt
Tzatziki, sosul grecesc cu castravete si iaurt
10 porții
15 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! 10 lucruri interesante despre dovlecei 10 lucruri interesante despre dovlecei Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează