Ingrediente: 4 dovlecei 2 morcovi o ceapa un pastarnac 2 tije telina 1 lamaie 1 ardei mare rosu o lingura orez marar sare dupa gust optional bors 100 ml...
Ingrediente: 2 dovlecei 1 morcov 1 radacina patrunjel sau pastarnac o telina mica sau o ceapa medie o lingura orez 2 linguri ulei de masline 1 ou 500 ml iaurt...
Ingrediente: 1 kg dovlecei, apox. 5 bucati 1 ceapa 1 morcov mare 1 bucata de telina putin ulei de masline 1 l bors apa 1 cub concentrat de legume smantana...
Ingrediente: 500 g dovlecei, un morcov, o felie de telina, un pastarnac, un ardei gras, 3 cepe verzi, ulei de masline, 375ml iaurt, o legatura de marar proaspat.
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 500 g dovlecei 1-2 cartofi mari 1 ceapa mare 2 catei de usturoi 2-3 ls ulei care+piper 750 ml supa de gaina sau de legume 150 ml smintina lichida
Ingrediente: 1.5 l apa/supa de legume 3-4 linguri de ulei 200 g fasole verde 100-150 g broccoli o mana de mazare (congelata/din conserva) 2 dovlecei tineri 1...
Ingrediente: 3 linguri ulei de masline 1 lingura de unt 3 fire mari de praz tocate, partea alba si verde 2 dovlecei maricei tocati 7 cartofi medii curatati de...
Cel putin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie sa contina verdeturi sub diferite forme: salate, ciorba de loboda, mancare de stevie sau piure de urzici cu untisor”, ne spune prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.
Ingrediente: o caserola de pipote si inimi de pui 2 cepe 1 ardei 1 morcov 2 radacini de telina 1 cartof mare 2 dovlecei 3-4 linguri de orez o jumatate de...
Ingrediente: 4 dovlecei tineri O ceapa Un morcov O telina Un pastarnac O radacina de patrunjel 2 linguri orez 2 linguri faina 2 linguri ulei 3 oua 6 linguri...