Pasul 1: Calim ceapa, morcovul si ardeiul taiate cubulete in ulei incins. Dupa ce se inmoaie adaugam si pipotele.
Pasul 2: Dupa ce s-au calit, adaugam apa calda si lasam ciorba sa fiarba la foc potrivit cam o ora, pana se gatesc pipotele. Adaugam cubulete cu gust de pui dupa gust (tinand totusi cont ca si borsul pe care il vom adauga e nitel sarat).
Pasul 3: Punem orezul spalat si lasam sa dea cateva clocote, iar apoi adaugam restul de legume taiate cubulete (telina, cartoful si dovleceii in ordinea asta, in functie de usurinta de fierbere).
Pasul 4: Dupa ce s-au fiert orezul si legumele adaugam borsul conform indicatiilor de pe ambalaj si lasam sa clocoteasca cateva minute, iar in final punem leusteanul si oprim focul. Daca nu aveti leustean, merge si patrunjelul. Ciorba de pipote se serveste fierbinte.
Comentarii:
Borș Magic?????????
Pe bune?
Ați citit eticheta????????
Unde este încurajarea MÂNCĂM SĂNĂTOS??????
Mă cutremur!