Spalam pipotele si inimile, le curatam bine si le punem la fiert in apa cu putina sare. Avem grija sa adunam spuma pe care o va lasa carnea. Curatam si taiem in cubulete mici legumele (morcovii, telina, albitura). Tocam si coditele de patrunjel.
Adaugam toate legumele in oala cu ciorba. Ceapa o punem intreaga, dar dupa ce a fiert o pasam si o punem in ciorba. Cand carnea si legumele au fiert adaugam rosiile tocate marunt. Condimentam cu sare dupa gust.
Mai lasam sa fiarba vreo 10 minute si apoi adaugam fideaua. Dam borsul in clocot, iar apoi il adaugam in ciorba. Servim cu patrunjel proaspat tocat.
Minunat, e usor si pare bun. Ii lipseste insa, ingredientul esssential ! Cel care, (pt. mine cel putin), da unei "fierturi", titlul de ciorba sau bors: LEEUSTEANUL !!!!!!!! Pus cand opresti focul, si inabusit 10-15 min. Mmiam!
Comentarii:
Si eu am pus oala.
Minunat, e usor si pare bun. Ii lipseste insa, ingredientul esssential ! Cel care, (pt. mine cel putin), da unei "fierturi", titlul de ciorba sau bors: LEEUSTEANUL !!!!!!!! Pus cand opresti focul, si inabusit 10-15 min. Mmiam!
Pare simplu si bun
Am pus oala pe aragaz