Ciorba de pipote a la grec

Felul principal
8 porții
Ușor
40 min

Ingrediente

8

Preparare

Preparare10 min
Gătire30 min
  • Pipotele spalate si curatate bine se pun intr-un vas cu 4-5 l de apa sa fiarba.
    Adunam din cand in cand spuma.
    Cand au fiert pe jumatate se adauga morcovul, radacina de patrunjel, ceapa,
    pastarnacul si telina - toate tocate cuburi mici.
    Separat, fierbem borsul si il spumam.
    Il adaugam in oala atunci cand carnea si legumele sunt fierte.
    Adaugam dupa gust: sare,vegeta si piper.
    Intr-un bol amestecam smantana cu usturoiul pisat si galbenusurile.
    Peste ele punem un polonic cu ciorba fierbinte si apoi punem amestecul in oala.
    Mai lasam sa dea un clocot doua si oprim focul.
    Adaugam la sfarsit si patrunjelul tocat marunt.

    Servim ciorbica fierbinte,cu smantana si usturoi alaturi.
    Astfel pregatita, ciorba de pipote a la grec,
    va avea un gust apropiat de ciorba de burta.
PPica Flori

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4
09/11/2016

Chiar acum o fac așa, pun acum și vegeta, nu mi-a trecut prin cap!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
11/07/2015

Excelenta!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
06/10/2014

Foarte buna!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
bumbac_maria, 19/03/2015

Delicioasă

(0) (0) abuz
11/03/2014

Perfectă

(0) (0) abuz
25/02/2014

....SUPER!!!

(0) (0) abuz
25/02/2014

Buna,buna,buna

(0) (0) abuz
18/01/2014

Delicios

(0) (0) abuz
13/12/2013

Gustos

(0) (0) abuz
25/10/2013

Excelent

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 4