Petitchef

Ciorba A la Grec

Felul principal
6 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se pun pulpele la fiert in apa rece cu sare,se spumeaza imediat ce se ridica spuma.
  • Zarzavaturile se taie bucati mari si se pun si ele la fiert,adaugand si piperul boabe.Se fierbe la foc mic ,acoperind cu un capac. Cand e fiarta carnea se strecoara supa.Carnea de pe pulpe se da jos de pe oase si se taie bucati mici.
  • Separat se pune la fiert orezul cu multa apa si sare. Intr-un vas ,morcovul ramas se da prin razatoarea mica ,si se caleste in putin ulei cu delikat.
  • Dupa ce se inmoaie putin morcovul , se adauga supa strecurata si bucatile de carnita de pui. Se da focul mic sa nu clocoteasca supa.
  • Intr-un bol mai mare se bat bine galbenusurile cu laptele si apoi se adauga smantana.
  • Se adauga treptat din supa fierbinte 5-6 polonice de zeama si se amesteca bine cu telul si cu atentie sa nu se "branzeasca"compozitia.
  • Turnati totul in oala cu supa ,incet si amestecand tot timpul supa.
  • Adaugati orezul fiert si scurs ,puneti treptat sucul de o lamaie. Verificati de sare,si mai lasati la foc mic inca 5-10 minute,apoi se stinge focul ,si se presara mult marar sau patrunjel tocat marunt.

Rețete inrudite

YouTube

Ghivece cu morcovi


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Risotto cu creveți și lămâie
Risotto cu creveți și lămâie
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Paella super rapida la multicooker cookeo
Paella super rapida la multicooker cookeo
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tocăniță gustoasă de somon
Tocăniță gustoasă de somon
4 porții
2 h 35 m
Foarte ușor
3 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează