Ciorba a la grec

Ingrediente
6
Preparare
Preparare15 min
Gătire25 min
- Se pun pulpele la fiert in apa rece cu sare,se spumeaza imediat ce se ridica spuma.
- Zarzavaturile se taie bucati mari si se pun si ele la fiert,adaugand si piperul boabe.Se fierbe la foc mic ,acoperind cu un capac. Cand e fiarta carnea se strecoara supa.Carnea de pe pulpe se da jos de pe oase si se taie bucati mici.
- Separat se pune la fiert orezul cu multa apa si sare. Intr-un vas ,morcovul ramas se da prin razatoarea mica ,si se caleste in putin ulei cu delikat.
- Dupa ce se inmoaie putin morcovul , se adauga supa strecurata si bucatile de carnita de pui. Se da focul mic sa nu clocoteasca supa.
- Intr-un bol mai mare se bat bine galbenusurile cu laptele si apoi se adauga smantana.
- Se adauga treptat din supa fierbinte 5-6 polonice de zeama si se amesteca bine cu telul si cu atentie sa nu se "branzeasca"compozitia.
- Turnati totul in oala cu supa ,incet si amestecand tot timpul supa.
- Adaugati orezul fiert si scurs ,puneti treptat sucul de o lamaie. Verificati de sare,si mai lasati la foc mic inca 5-10 minute,apoi se stinge focul ,si se presara mult marar sau patrunjel tocat marunt.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!