Ingrediente: ! piept de pui mare, 80 gr orez, 50 gr morcovi ( cca 2 mai mici), 50 gr telina, 2 radacini de patrunjel, 2 galbenusuri, 100 gr smantana, 1 lamaie,...
Ingrediente: Un piept de pui mediu 2 ardei verzi 1 ardei rosu 2 Morcovi 1 legatura de ceapa verde (sau o ceapa normala) 300g smantana (preferabil 25% grasime)...
Ingrediente: 500 g pipote de pui 2 morcovi 1 pastarnac o radacina mica de patrunjel telina o ceapa 3-4 catei de usturoi 2-3 linguri ulei 300 ml smantana 2...
Ingrediente: -un piept de pui, sau pulpe de pui 1 ceapa 1 morcov potrivit 1 radacina de patrunjel 1 bucatica de telina 100 gr de orez 200 ml de lapte 250 ml de...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 400 g. carnea tocata fin un os de porc 2 linguri de orez 2-3 morcovi 1 ceapa 2 rosii 2 cartofi mici 1 telina mic 500 ml. Bors 1 cub supa de legume...
Ingrediente: 700 g carne de pui 3 morcovi mijlocii 1 radacina de patrunjel 1 telina mica 1 ceapa 1/2 pahar de orez 1 zeama stoarsa de la o lamaie 3 galbenusuri...
Peștele este un aliment complex care conține proteine de calitate, omega-3, fosfor, calciu, iod și vitaminele B6,B12 și vitamina D. Se recomandă consumarea cu regularitate a acestui aliment sănătos și bogat în elemente esențiale organismului uman.