Se pune pieptul de pui la fiert (foc mediu)pana da apa in clocot.
Se scoate pieptul de pui din apa si se lasa la racit.Dupa care se adauga ardeiul si morcovul tocat in apa in care a fiert pieptul de pui impreuna cu un cubulet de legume Knorr.
Pieptul de pui se desface marunt cu mana (e putin mai mult de munca) dar trebuie sa arate cam asa.
Dupa ce a fiert morcovul se adauga pieptul de pui impreuna cu ceapa tocata , un cartof taiat cubulete si doua lingurite de delikat si se mai lasa circa 15 minute.
Smantana se prepara astfel: se adauga intr-un bol doua galbenusuri de ou si 300g smantana dupa care le amestecati bine si adaugati din ciorba 100g de zeama si amestecam, dupa care turnam continutul in ciorba impreuna cu 5 lingurite de Bors magic si patrunjel dupa gust. Se ia de pe foc.
Comentarii (33):
Foarte buna.
Exceptionalä.
Good :
FOARTE GUSTOASA
Decat atatea chimicale, mai bine ati fi pus legumele in ciorba
F.buna
Excelent!!!
Foarte bun!
Prezenta borsului e discutabila. Depinde de gusturi si obiceiuri.
A la grec cu bors? Mai degraba a la rousse! Sau chiar a la E-uri, ca are delikat si Knorr! Rezultatul = CATASTROFA!