Ciorba de perisoare à la grec

Ciorba de perisoare à la grec
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Se pune apa la fiert. Se adauga osul de porc. Se spumeaza si se lasa la foc linistit pana pregatim legumele.
  • Ceapa se taie marunt, morcovul, telima si cartofii se taie in cuburi. Rosiile se decojesc scufundandu-le in apa clocotita pentru cateva momente si apoi in apa rece. Se vor decoji usor. Se taie tot in cuburi mici. Se adauga la fiert impreuna cu cubul de legume. Se sareaza dupa gust.
  • Între timp se pregatesc perisoarele. Într-un castron, se amesteca carnea tocata cu orezul, sare si piper dupa gust. Când legumele sunt andante, dupa cca.15-20 minute, se fac perisoarele, cam de 2 cm în diametru si se adauga in supa.
  • Spre sfarsit se adauga si borsul, fiert separat si apoi adaugat in ciorba. Se face si un liezon dintr-un ou si 2 linguri de smantana, care se dilueaza cu supa si incet se adauga in ciorba, impreuna cu frunzele de leustean tocat.
Sara_MikeSara_Mike

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: