Punem apa la foc si pregatim perisoarele... se condimenteaza carnea tocata, adaugam ceapa taiata marunt si oul, se amesteca bine si se formeaza mici perisoare...cand apa incepe sa dea in clocot adaugam perisoarele rand pe rand, se ia spuma daca se face...apoi adaugam legumele si varza taiata marunt, condimentam cu sare si delicat... spre final cand este aproape gata adaugam orezul spalat...dupa ce a fiert orezul se mai poate acri cu zeama de la varza sau lamaie, eu nu am acrit fiindca era destul de acrisoara dupa gustul meu... se serveste cu smantana si frunze de patrunjel tocat marunt si cu ardei iute... pofta buna va doresc!
Comentarii:
Greu de inteles pentru unii...
Eu n-am mai auzit de "cafea de orez" nici de "knorr delicat"- de unde le mai scoti?
Trebue sa fie bun
Reteta este varza!!!!
Ideala
La superlativ !!!!
Foarte buna