Ciorba de perisoare

Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Ciorbă vegetariană, parfumată și gustoasă prin excelență
-
Bandeja paisa: un preparat plin de culoare, aromă și tradiție
-
Pâté berrichon - ruladă de paște
-
Risotto cu creveți și lămâie
Preparare
Preparare2 ore
Gătire40 min
- Punem legumele intr-o oala in care am pus apa la fiert si le lasam cam 40-50 de minute pe foc.Facem mingiute de carne din amestecul de vita, orez, ou, condimente, le adaugam in supa , dam focul mic si le mai lasam cam 30-40 minute.Spre sfarsit, acrim cu bors sau sare de lamaie ,facem cateva zdrente de ou (eu am uitat de data asta) si adaugam verdeata.Asta-i tot! Pofta buna!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
A


R
Robert270980,
19/01/2021
O prezentare foarte slabă. Nu explică ce cantitate se foloseste. Slab
21/09/2020
Este mai gustoasă dacă in loc de apă punem supă de oase.Ca verdeață este cel mai potrivit leușteanul.Se poate acri cu zeamă de varză de bună calitate, în loc de borș.