Ciorba de perisoare

Ingrediente
4
Preparare
Preparare2 ore
Gătire40 min
- Punem legumele intr-o oala in care am pus apa la fiert si le lasam cam 40-50 de minute pe foc.Facem mingiute de carne din amestecul de vita, orez, ou, condimente, le adaugam in supa , dam focul mic si le mai lasam cam 30-40 minute.Spre sfarsit, acrim cu bors sau sare de lamaie ,facem cateva zdrente de ou (eu am uitat de data asta) si adaugam verdeata.Asta-i tot! Pofta buna!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
A
alinuzta_a2016
Bună
am gătit această rețetă
anonymous
KK
am gătit această rețetă
anonymous
Mi-a iesit un bors extrem de gustos
am gătit această rețetă
anonymous
Excelenta
am gătit această rețetă

Nicolae
Se prepara cind ai pofta...
am gătit această rețetă
anonymous
Mda...
am gătit această rețetă

varga_m2013
Ffffffffffff buna supa
am gătit această rețetă
anonymous
Bun
R
Robert270980
O prezentare foarte slabă. Nu explică ce cantitate se foloseste. Slab
anonymous
Este mai gustoasă dacă in loc de apă punem supă de oase.Ca verdeață este cel mai potrivit leușteanul.Se poate acri cu zeamă de varză de bună calitate, în loc de borș.
Punctează această reţetă