Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Felul principal
Ușor
2 h 40 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare2 ore
Gătire40 min
  • Punem legumele intr-o oala in care am pus apa la fiert si le lasam cam 40-50 de minute pe foc.Facem mingiute de carne din amestecul de vita, orez, ou, condimente, le adaugam in supa , dam focul mic si le mai lasam cam 30-40 minute.Spre sfarsit, acrim cu bors sau sare de lamaie ,facem cateva zdrente de ou (eu am uitat de data asta) si adaugam verdeata.Asta-i tot! Pofta buna!

Punctează această reţetă

SShari

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 8

alinuzta_a2016

Bună

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

KK

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Mi-a iesit un bors extrem de gustos

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelenta

am gătit această rețetă
abuz
Nicolae

Nicolae

Se prepara cind ai pofta...

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Mda...

am gătit această rețetă
abuz
varga_m2013

varga_m2013

Ffffffffffff buna supa

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bun

abuz

Robert270980

O prezentare foarte slabă. Nu explică ce cantitate se foloseste. Slab

abuz

anonymous

Este mai gustoasă dacă in loc de apă punem supă de oase.Ca verdeață este cel mai potrivit leușteanul.Se poate acri cu zeamă de varză de bună calitate, în loc de borș.

abuz
  • pagina 1 / 8