Ingrediente: -600-700 gr carne de vita(sau de porc sau amestecata) -ceapa -ardei rosu -telina -morcov -orez -un ou -patrunjel -pasta de tomate -piper /cimbru
Ingrediente: 500 g carne tocata(vita sau porc),1 felie de paine,2 linguri orez, 1 ceapa, 1 ou, sare si piper. Pentru ciorba: 1 morcov,1 telina,1 ceapa,, 1 ardei...
Ingrediente: Pentru perisoare aveti nevoie de: 1/2 kg carne tocata de porc (sau amestec), 1 ceapa mica, 1 ou, sare, piper, boia de ardei dulce. Pentru ciorba...
Ingrediente: 400 g ciuperci proaspete 1 morcov mare 1 radacina patrunjel 2 cepe 1/2 telina mica 1 lg de orez 2-3 lg suc de rosii 1 ou batut usor 1-2 lg...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 400 g. carnea tocata fin un os de porc 2 linguri de orez 2-3 morcovi 1 ceapa 2 rosii 2 cartofi mici 1 telina mic 500 ml. Bors 1 cub supa de legume...
Ingrediente: 400 g carne tocata de vita o cana de orez cu bob mare o ceapa 1 morcov 1 pastarnac 1 ou sare, piper marar, patrunjel faina Pentru dres: 2 oua sare...
Ingrediente: 500 g carne tocata 4 linguri orez 3 morcovi 1 telina mica 1 pastarnac 1 lingura pasta de ardei 1 l zeama de varza 1 galbenus de ou 200 g smantana...