Se curata legumele si se taie marunt sau se dau pe razatoarea mare. Pulpele de pui dezosate se toaca marunt impreuna cu 1/2 ceapa. Adaugam orezul bine spalat, sare , piper, albusul si faina si amestecam bine sa se omogenizeze toate ,dupa care facem perisoarele.
Morcovii si cealalta 1/2 de ceapa se calesc in 2 linguri de ulei sa capete o culoare frumoasa portocalie. Adaugam celelalte zarzavaturi , apa necesara, sare, piper si lasam sa fiarba. Cand toate legumele sunt fierte adaugam perisoarele si le lasam sa fiarba pina cand vor pluti la suprafata ciorbei.
Galbenusul il amestecam bine cu smantana si un polonic de ciorba fierbinte , Le amestecam pe toate si le rasturnam in ciorba lasata pe aragaz cu focul stins. Deasupra presaram patrunjel verde tocat. Acrim ciorba cu zeama de lamaie si cine doreste mai poate adauga smantana. Ciorba se serveste cu ardei iute.
Comentarii:
Excelenta!
Buna reteta
Mai mult ardei ...