Perisoare in sos de curry
Ingrediente
6
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Se amesteca carnea tocata, ceapa taiata marunt si distuita cu catelul de usturoi, oul, mararul, patrunjelul tocat, sare, piper si pesmet, cat sa rezulte o compozitie mai tare.
- Se formeaza chftele mai mari si rotunde, ca perisoarele. Se prajesc in ulei de masline pana se rumenesc frumos.Se scot si se lasa pe o hartie pergament, pana facem sosul.
- Uleiul ramas de la perisoare, se strecoara printr-un tifon curat, intr-o alta tigaie. Astfel, in uleiul curat, se adauga faina si praful curry, se toarna vinul si supa de legume, dupa caz cat sa rezulte un sos nu foarte gros.
- Daca nu aveti o supa in frigider, faceti dintr-un cub knorr. Se adauga apoi si perisoarele si se mai lasa sa fiarba aprox. 15-20 minute.
- La final se adauga smantana si se condimenteaza dupa gust. Se servesc alaturi de un piure de cartofi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: