Perisoare in sos de curry

Felul principal
6 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Se amesteca carnea tocata, ceapa taiata marunt si distuita cu catelul de usturoi, oul, mararul, patrunjelul tocat, sare, piper si pesmet, cat sa rezulte o compozitie mai tare.
  • Se formeaza chftele mai mari si rotunde, ca perisoarele. Se prajesc in ulei de masline pana se rumenesc frumos.Se scot si se lasa pe o hartie pergament, pana facem sosul.
  • Uleiul ramas de la perisoare, se strecoara printr-un tifon curat, intr-o alta tigaie. Astfel, in uleiul curat, se adauga faina si praful curry, se toarna vinul si supa de legume, dupa caz cat sa rezulte un sos nu foarte gros.
  • Daca nu aveti o supa in frigider, faceti dintr-un cub knorr. Se adauga apoi si perisoarele si se mai lasa sa fiarba aprox. 15-20 minute.
  • La final se adauga smantana si se condimenteaza dupa gust. Se servesc alaturi de un piure de cartofi.
Sara_MikeSara_Mike

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

06/01/2017

Nu ma omor dupa curry in rest reteta e super ok

(0) (0) abuz