Brookies, combinația perfectă dintre o brownie și un fursec
De ce să alegeți între brownie și fursec când putem să le avem pe ambele la desert?! Aceasta este soluția pe care Juliette ne-a oferit-o cu unul dintre deserturile ei preferate: brookies! Pentru și mai mult răsfăț, nu ezitați să savurați acest desert în stil american cu o lingură de înghețată de vanilie deasupra ;-)
Ingrediente
8
Aluatul de brownie:
Aluat de fursecuri:
Materiale
- tavă 20x20 cm
Preparare
Preparare10 min
Gătire30 min
Pregătiți aluatul de brownie:
Topiți ciocolata și untul.Amestecăm ouăle și zahărul. Adăugam făina și amestecăm bine.
La final se adaugă amestecul de ciocolată și unt topit și se încorporează bine. Turnăm aluatul în forma unsă.
Pregătiți aluatul de fursecuri:
Bateți untul moale cu zahărul brun. Adăugați oul și amestecați bine.Adăugați făina și praful de copt și încorporați-le bine în aluat înainte de a adăuga chipsurile de ciocolată.
Se amestecă totul și se întinde aluatul în formă, deasupra aluatului de brownie.
Puneți la cuptor 30 minute la 180°C.
Brookies-urile sunt gata! Servește cu o lingură de înghețată, va fi și mai bun!
Observații
Cum să păstrăm brookies?
Păstrați-l într-un recipient ermetic timp de până la 5 zile.
Putem congela brookies?
Da, se poate, congela-l odată ce este cotpt!
Putem înlocui praful de copt?
Da, îl puteți înlocui cu aceeași cantitate de bicarbonat de sodiu.
Echipamente de gătit
cuptor
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!