Ingrediente: Aluatul de brownie: 2 ouâ 100 gr zahăr 90 gr făină 150 g de ciocolată 80 g unt Aluat de fursecuri: 120 gr de unt moale 120 gr zahăr brun 1 ou 160...
Ingrediente: Negresa : 2 ouă 100 gr zahăr brun 100 gr de făină 150 gr ciocolată neagră 100 gr de unt Cheesecake : 300 gr crema de branză (tip Philadelphia) 100...
Ingrediente: Pentru brownies: 125 gr ciocolată neagră (70%) 220 gr de unt 4 ouă (dimensiuni medii) 125 gr zahăr 70 gr de făină Pentru decor: Zahăr pudră
Ingrediente: 175 g unt la temperatura camerei 150 g zahar, am folosit de zahar brun de trestie 200 g ciocolata amara, deci cu 70% cacao minimum 3 oua 50 g...
Ingrediente: 200 g unt 400 g Nutella 200 g zahar brun 8 oua 200 g faina 60 g cacao pudra 2 lingurite praf de copt un praf de sare 200 g ciocolata cu lapte,...
Ingrediente: 120 g ciocolata amaruie 85 g unt 1 lingurita ness, dizolvat in 1/2 lingura apa fierbinte -100 g zahar 1 fiola de esenta de vanilie 2 oua 1/2 cana...
Ingrediente: 250 g unt nesarat, 200 g ciocolata 70% cacao 80 g cacao cernuta, 65 g faina cernuta, 1 lingurita praf de copt, 360 g Optional 50 g nuca taiata ,...
Ingrediente: 200 g unt 150 g ciocolata amaruie 100 g zahar 3 oua 150 g faina 1 praf de copt esenta de vanilie 100 g zahar 100 ml frisca lichida 100 g nuca
Ingrediente: 200 g unt 400 g faina 200 g ciocolata 2 lingurite ness 2 linguri de cacao 2 linguri lichior 1/2 lingurita de sare 200 g zahar 3 oua esenta de...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: 120 g unt 160 g ciocolata 100 g zahar 4 oua 1 pachetel zahar vanilat 100 g faina 1/2 lingurita praf de copt un pic de sare 230 g branza de vaci...
Ingrediente: 250 ml lapte 220 g faina 125 g zahar granulat 5 linguri de miere de albine poliflora 1 lingurita bicarbonat 30 g cacao pudra 125 g unt 2 oua...