Cheesecake brownie, combinația uimitoare care vă va încânta papilele gustative!
Cheesecake Brownie, combinația uimitoare care vă va încânta papilele gustative!
Astăzi vă dovedim încă o dată că amestecând 2 dintre deserturile noastre preferate cheesecake și brownie, obținem un rezultat moale, reconfortant... pe scurt, o minune! Testați singuri rețeta urmând pașii noștri de pregătire de mai jos!
Negresa (brownie) : Topiți ciocolata și untul. Amestecați ouăle cu zahărul brun. Se încorporează faina, apoi amestecul de ciocolata + untul topit.
Turnați aluatul într-o tavă cu arc tapetată cu hârtie de copt și unsă cu unt și coaceți timp de 10 minute în cuptorul preîncălzit la 180°C, cu căldură ventilată. Scoateți din cuptor și lăsați deoparte.
Cheesecake-ul: Puneți crema de brânza, mascarpone, zahărul, vanilia, smântână lichidă și ouăle într-un bol. Bateți cu mixerul electric până obțineți un amestec omogen.
Coborâți temperatura cuptorului la 150°C, căldură ventilată. Turnați aluatul în fomă, peste brownie.
Coaceți cheesecake-ul timp de 1 oră la 150°C la căldură rotativă. Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească la temperatura camerei timp de 30 de minute. Se dă apoi la frigider pentru minim 3 ore, cel mai bine peste noapte.
Desfaceți ușor și gata, cheesecake-ul dvs. este gata! Radeți ciocolată neagră deasupra.