Cheesecake brownie, combinația uimitoare care vă va încânta papilele gustative!
Astăzi vă dovedim încă o dată că amestecând 2 dintre deserturile noastre preferate cheesecake și brownie, obținem un rezultat moale, reconfortant... pe scurt, o minune! Testați singuri rețeta urmând pașii noștri de pregătire de mai jos!
Ingrediente
8
Negresa :
Cheesecake :
Decor (opțional) :
Materiale
- Tavă cu arc cu diametrul de 20 cm
- hârtie pergament
- tel
- Spatulă
Rețete inrudite
-
Cheesecake de paște
-
Cheesecake cu snickers
-
Cheesecake fără coacere cu lămâie și miere
-
Cheesecake cu lamaie fara coacere
Preparare
Preparare10 min
Timp așteptare3 h 30 m
Gătire1 h 10 m
Negresa (brownie) :
Topiți ciocolata și untul. Amestecați ouăle cu zahărul brun. Se încorporează faina, apoi amestecul de ciocolata + untul topit.Turnați aluatul într-o tavă cu arc tapetată cu hârtie de copt și unsă cu unt și coaceți timp de 10 minute în cuptorul preîncălzit la 180°C, cu căldură ventilată. Scoateți din cuptor și lăsați deoparte.
Cheesecake-ul:
Puneți crema de brânza, mascarpone, zahărul, vanilia, smântână lichidă și ouăle într-un bol. Bateți cu mixerul electric până obțineți un amestec omogen.Coborâți temperatura cuptorului la 150°C, căldură ventilată. Turnați aluatul în fomă, peste brownie.
Coaceți cheesecake-ul timp de 1 oră la 150°C la căldură rotativă. Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească la temperatura camerei timp de 30 de minute. Se dă apoi la frigider pentru minim 3 ore, cel mai bine peste noapte.
Desfaceți ușor și gata, cheesecake-ul dvs. este gata! Radeți ciocolată neagră deasupra.
Echipamente de gătit
cuptor
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!