Petitchef

Negresa cu glazura de ciocolata (Chocolate Brownie)

Felul principal
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

pentru sirop:

Preparare

  • Topiti untul impreuna cu mierea intr-un ibric, apoi lasati la racit. Atentie sa nu ardeti untul, topiti la flacara mica amestecand mereu. In alt vas amestecati toate ingredienteel uscate .
  • Intr-un bol mai mare mixati ouale cu laptele, apoi adaugati ingredientele uscate si la urma untul topit. La urma, dati mixerul la viteza maxima sa va asigurati ca s-au incorporat bine toate ingredientele si nu s-au format cocoloase de faina.
  • Intr-un bol mai mare mixati ouale cu laptele, apoi adaugati ingredientele uscate si la urma untul topit. La urma, dati mixerul la viteza maxima sa va asigurati ca s-au incorporat bine toate ingredientele si nu s-au format cocoloase de faina.
    Daca il coaceti in tava mare dreptunghiulara o sa aiba aproximativ 4 cm inaltime.
  • Intr-un ibric amestecati toate ingredientele. Si fierbeti la foc mic amestecand constant aproximativ 5-10 minute.
  • Glazura este lichida, dar groasa. Daca fierbeti prea mult timp devine caramel.
  • Pentru siguranta cand vedeti ca incepe sa se ingroase, varsati cate o picatura de glazura intr-un pahar cu apa. Faceti teste pana cand picatura se intareste in contact cu apa.
  • Turnati glazura imediat pe blat, incepand de la mijloc spre margini. Lasati o ora sa se intareasca. Taiati toate marginile, apoi in forma dorita.


Întrebări:




Comentarii:

30/08/2013

F buna !! mi-a iesit exact ca in foto si e delicioasa felicitari !!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
01/12/2013

Fffff buna

(0) (0) Abuz
30/03/2013

Din toate retetele de pe net despre prajitura "Negresa", aceasta m`a fascinat!
Multumesc tuturor gospodinelor care`si fac timp sa impartaseasca si altora din bucatariile lor extraordinare!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Negresa de paste (cu oua de ciocolata)
Negresa de paste (cu oua de ciocolata)
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Negresa cu dovlecei
Negresa cu dovlecei
8 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Negresa de post - petitchef
Negresa de post - petitchef
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Negresa vegana
Negresa vegana
8 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Negresa cu kit kat ®
Negresa cu kit kat ®
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Negresa fara unt
Negresa fara unt
6 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează