Ingrediente: 75 gr alune (pentru tocat) 6 clătite dantelate 150 gr de tartinat Interiorul: 10 alune exterior: 60 gr alune de pădure (pentru ciocolata topită)...
Ingrediente: 150 gr unt moale 140 de gr de zahar muscovado 1 ou 1 varf de sare 1 lingurita de extract de vanilie 230 de gr de faina 1 lingurita de praf de copt...
Ingrediente: 200 ml smântână lichidă 30% grăsime 100 g mascarpone (sau crema de branza de tip Philadelphia) 2 linguri crema de ciocolată (tip Nutella) 40 gr...
Ingrediente: 250 g unt 250 g zahar brun 250 g faina 50 g cacao neagra 150 g alune de padure 200 g cirese fara samburi (eu am avut cirese negre amare) 5 oua 1...
Ingrediente: Blatul: 200 g biscuiti (neindulciti ar fi cel mai bine) 80 g unt topit 50 g alune coapte la cuptor pt aproximativ 8 minute la 375F 2 linguri cacao...
Ingrediente: 125 g ciocolata amaruie 100 g margarina Rama 2 oua 200 g zahar putina sare 1 plic vanilie 150 g faina 100 g miez de nuca prajit sau alunde de...
Ingrediente: 1 borcan 400 g Nutella 50 g unt 3 oua 140 g faina 1/3 lingurita praf de copt 25 g cacao 2 pere 50 g alune de padure 2 linguri gem caise sau macese
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: 200 g ciocolata amaruie 200 g alune de padure 280 g faina 2 oua 30 g unt vanilie 125 g zahar 25 ml espresso 3 linguri rom 1 lingurita praf de copt...
Ingrediente: 300 g biscuiti simpli 150 g unt 200 g ciocolata amaruie, cel putin 70% cacao 2 oua 100 g zahar rom 50 g stafide 50 g alune de padure usor rumenite
Ingrediente: 500 g faina 20 g drojdie proaspata 200 ml apa calduta 50 ml rom 1 lingurita zahar 1 plic zahar vanilat bourbon 25 g ulei de nuci coaja rasa de la...
Ingrediente: Ingrediente pentru blat: * 6 oua * 250 g zahar tos * 250 g faina * 1/4 lingurita praf de copt * 1/4 lingurita sare * 150 g unt nesarat, topit si...
Ingrediente: Pentru gogosi: 1 cana apa; 1/2 cana ulei; 1 cana faina; 5 oua. Am folosit o cana de 300 ml. Pentru crema si topping: 400 ml frisca; 350 g zmeura; 4...
Ingrediente: Pentru aluat: 4 oua 150 g. zahar pudra 125 ml. ulei 125 ml. apa minerala 3 fiole esenta de rom 150 g. faina 1/2 plic praf de copt 2 linguri cacao 1...
Ingrediente: 3/4 ceasca de zahar 3 cesti faina 120 ml ulei 100 ml apa 2 lingurite praf de copt 1 praf de sare 4 linguri fulgi de secara 3 linguri fulgi de...
Ingrediente: 1 ou mic 80 g zahăr (brun) 2 pliculete de zahăr-vanilat 250 g făină 125 g unt 3 linguri de cacao 1 linguriță de scorțișoară Un vârf de sare Pentru...
Ingrediente: 120 g. unt topit 150 g. biscuiti - eu am folosit cu ovaz si c- iocolata- kaufland 90 g. fulgi de cocos 170 g. fulgi/picaturi de ciocolata 100 g....
Ingrediente: 500 gr piure de castane (cel unguresc-strongly recommended!) 150 gr zahar 150 ml apa 100 gr migdale sau alune de padure maruntite (eu am pus...
Ingrediente: Blat: 175 g unt la temperatura camerei 175 g zahar pudra 3 oua O lingurita esenta vanilie 175 g faina cu agent de crestere O lingurita praf de copt...