Ingrediente: 4 albusuri 1 lingurita zeama de lamaie un praf sare 120 g zahar pudra 50 g nuca macinata 30 g felii migdale 50 g alune de padure 100 g ciocolata...
Ingrediente: Pentru crusta: 1 cana (250 ml) nuci 1 cana (250 ml) alune de padure 1/2 cana zahar brun un praf de scortisoara 8 linguri de unt topit nesarat...
Ingrediente: 400 g făină; 400 g banane bine coapte; coaja și zeama de la o portocală mică; 30 g alune de pădure prăjite; 30 g stafide; 20 g caise deshidratate...
Ingrediente: 2 oua 125 g de zahar coaja si esenta de lamaie 50 g de faina 50 g de amidon 1 lingurita de praf de copt 1 lingura cu varf de fulgi de cocos suc...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: Pentru blat: 6 oua 250 g zahar tos 250 g faina 1/4 lingurita praf de copt 1/4 lingurita sare 150 g unt nesarat, topit si racit 1 lingurita extract...
Ingrediente: 250 ml lapte 220 g faina 125 g zahar granulat 5 linguri de miere de albine poliflora 1 lingurita bicarbonat 30 g cacao pudra 125 g unt 2 oua...
Aveam in camara de ceva vreme niste alune de padure in coaja. Si mai aveam doua bucati de avocado asa ca am zis sa le folosesc intr-un desert. Ei bine am imbinat aceste doua fructe delicioase, am adaugat cateva ingrediente aromate si a rezultat crema de f