- Se amestecă romul cu zeama de portocală, se adaugă fructele deshidratate și coaja de portocală și se lasă la înmuiat; - Bananele se fac piure; - Separat, se bate untul la temperatura camerei cu zahărul, pana devine spumos; - Se adaugă piureul de banane, apoi vanilia și se mixează din nou; - Separat, se amestecă făina cu praful de copt, cu sarea și cu cacao și se adaugă amestecul treptat peste untul bătut; - Acum se adaugă laptele rece treptat, mixând bine; - Tapetați 2 forme de copt cu hârtie de copt și încingeți cuptorul la 180 de grade; - Adăugați amestecul de fructe inmnuiate în rom, împreună cu romul și sucul în care au stat și amestecați cu o spatulă; - Acum se adaugă și alunele prăjite, tăiate în bucăți, și se încorporează în compoziție; - Se toarnă în tăvi, lăsând 1/3 liber pentru a crește; - Prăjitura se coace pentru aproximativ 30-35 de minute;
Comentarii:
La ingrendiente sunt specificate doua oua, dar la preparare nu sunt...
Cred ca este foarte bun. Voi face si eu.