
Dulceata de caise la multicooker philips
Desert Foarte ușor 15 min 3 ore
Ingrediente: 2 kg caise 700 gr zahar Sucul proaspat stors de la o lamaie 2 pliculete de Gelfix Super 3:1 de la Dr. Oetker (optional) Multicooker Philips 5...
Caisele sunt fructele de la care putem consuma cu moderatie sisamburii. Avand o culoare galben-auriu sau galben-portocaliu si unparfum aparte, caisele sunt fructele cele mai bogate in vitamina C si complexul de vitamine B dar si potasiu si betacaroten. Caisele isi arata adevarata aroma si parfumul inconfundabil in dulceata sau gemdar se simt bine alaturi de branzeturi (de oaie sau capra). In bucatarie se intalnesc in retete de prajituri precum Valurile Dunarii cu caise, Galuste cu caise, intr-o salata de fructe persana, dar pot fi ingredient pentru garnitura la carnea de porc si de rata. Caisata este un lichior de casa, care se serveste la desert, langa o prajitura cu fructe.