Incercati acest desert cu fructe si aluat crocant! O tarta facuta cu aluat de foietaj, piure de mere si cele mai bune fructe de vara.
Datorita tehnicii noastre de pliere explicata in videoclip, veti putea oferi desertului dvs. aspectul unei stele si astfel, adaugati o nota de originalitate preparatului dumneavoastra. Efectul „wow” garantat.
Desfaceti aluatul de foietaj si taiati 8 fante de aproximativ 4 cm la marginea aluatului.
Intindeti piureul de mere peste aluatul de patiserie, apoi pliați bucatile de aluat taiate in triunghiuri. Apasati pe varfuri pentru a le sigila.
Spalati piersicile si caisele si taiati-le in felii subtiri apoi aranjati feliile una langa alta la baza triunghiurilor. Ungeti cu ou batut pe triunghiuri.
Se introduce la cuptor pentru 25 de minute la 180° C. Dupa ce se raceste se aseaza zmeura si afinele in centrul tartei. Adaugati cateva frunze de menta intre fructe.