Ingrediente: 12 caise 50 gr zahar brun 4 oua 80 gr de zahăr 1 pachet de zahar vanilat 100 gr de faina 1 plic praf de copt 1 varf de sare 75 gr pudra de migdale...
Ingrediente: Pentru crema de patiserie: 245 gr lapte (225g + 20g) 75 gr de zahăr (40gr + 35gr) 1 păstaie de vanilie 2 gălbenușuri 22 gr amidon de porumb Pentru...
Ingrediente: 1 foietaj fara gluten 200 gr pudra de migdale 35 gr de amidon de porumb 40 gr zahar de cocos 1 varf de sare 200 ml smantana de migdale 3 linguri de...
Avand o culoare galben-auriu sau galben-portocaliu si un parfum aparte, caisele sunt fructele cele mai bogate in vitamina C si complexul de vitamine B dar si potasiu si betacaroten. Caisele isi arata adevarata aroma si parfumul inconfundabil in dulceata sau...
Ingrediente: 5 oua mari la temperatura camerei 10 linguri mai de zahar fin 5 linguri faina alba de grau 500 fructe decongelate, sau proastepe daca se poate
Ingrediente: Pentru aluat: 1 1/4 cani faina 1/2 lingurita sare 1 lingura zahar 1/2 cana sau 110 g unt 1/8 – 1/4 cana apa foarte rece Pentru umplutura: 1/2 kg...
Ingrediente: Tart shell: 100 g unt la temperatura camerei 100 g zahar 1 ou 200 g faina praf de copt putina sare Filling: o conserva mare compot de piersici...
Ingrediente: 1.5 cups de faina 1 lingura de zahar 3/4 lingurita de sare 130g unt foarte rece 4 linguri de apa foarte rece 3/4 lingura de otet Crema frangipane:...
Multi dintre noi ne aducem aminte prea rar ca trebuie sa mai consumam fructe, in starea lor naturala. Astazi procesarea alimentelor a ajuns la cel mai inalt nivel si credem ca, daca am baut un suc la cutie sau sticla „fara conservanti si coloranti” ne-am luat portia...
Ingrediente: Aluat dulce de patiserie: 195 g faina Un sfert lingurita sare 113 g unt fara sare 50 g zahar 1 ou micut Crema de patiserie: 300 ml lapte O...
Ingrediente: Pentru crusta : 240g faina 80 gram zahar pudra Un galbenus de ou 120g unt moale 3 linguri apa rece Un praf de sare Un plic zahar vanilat O lingura...
Ingrediente: Pentru aluat: 200 g faina, 25 g zahar pudra, 100 g unt. Pentru umplutura: 100 g ciocolata neagra, 4 linguri gem caise, 1 mango mare, 75 g zahar...