Batem untul cu zaharul; apoi adaugam oul si faina. Obtinem un aluat mai lipicios.
Tapetam o tava cu unt si pesmet. Intindem foaia in tava, cu ajutorul unei linguri inmuiate in apa sau ulei.
Asezam feliile de piersici si presaram putin pesmet peste ele, dar suficient cat sa absoarba surplusul de lichid pe care il lasa piersicile.
Preparam budinca de vanilie urmand instructiunile de pe plic, folosind sucul de piersici ramas de la compot. Sucul de compot ramas, e mai putin decat cantitatea de lichid necesara pentru toata cantitatea de praf de budinca, dar asta e chiar indicat, pentru ca dorim sa obtinem o budinca mai tare, care sa se taie frumos cu felia de tarta.
Intindem budinca imediat peste fructe si dam tarta la cuptorul preincalzit la 360F, timp de aproximativ 35-40min.
Inainte de a scoate tarta din cuptor, preparam glazura: Batem galbenusurile cu zaharul, amidonul si smantana; dupa care, adaugam albusurile batute spuma tare.
Scoatem tarta din cuptor si turnam glazura peste stratul de budinca.Dam tava la cuptor din nou, timp de aproximativ 15 min.