Faina si zaharul pudra se amesteca intr-un blender. Se adauga untul taiat cubulete si se mixeaza pana se obtine un aluat sfaramicios. Se adauga 4 linguri de apa foarte rece si se continua mixarea pana la omogenizare.
Se pune aluatul obtinut in folie alimentara de plastic si se da la frigider 15 minute. Cuptorul se preincalzeste la 200ºC. Aluatul se pune intr-o forma de tarta, se inteapa din loc in loc cu o furculita si se mai da 15 minute la frigider.
Se pun in tava boabe de fasole sau greutati pentru tarta si se da tava la cuptor 5-10 minute pana aluatul incepe sa se usuce. Se unge aluatul cu gemul de caise si apoi se asaza felii de mago.
Zaharul si ouale se mixeaza impreuna apoi se adauga ciocolata rasa, migdalele macinate si pudra de cacao. Se toarna compozitia peste mango si se da tarta la cuptor 35 minute.
Bastonase de ciocolataTarta cu aluat de nuci umpluta cu broccoliTarta de prune cu nuciTarta cu mere si merisoareTarta cu ardei grasi coptiPrajitura cu ciocolata si zmeuraRulada cu ciocolata si alune de padure.
Quiche cu branza si dovlecelTurtite cu mereTarta cu lamaieTarta de nectarine glazurateTarta simpla de ciocolataPlacinta de dovleacBriose cu ciocolata alba si neagraTort de cacao.