Galbenusurile se freaca cu zaharul ,zaharul vanilat si uleiul pana se albesc-albusurile se bat spuma cu un praf de sare si praful de copt si se adauga peste galbenusuri.
Se adauga faina si se omogenizeaza bine amestecand de jos in sus-tava se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina.
Se toarna compozitia se da la cuptor pana se rumeneste frumos si trece testul scobitorii se rastoarna pe un gratar si se lasa la racittimp in care pregatim budinca dupa instructiunile de pe ambalaj, de preferat ar fi budinca de vanilie sau frisca , in cazul meu am folosit de frisca.
Se toarna fierbinte in tarta si se intinde pe toata suprafata ei se taie in feliute subtiri caisele si se aseaza peste budinca peste fructele frumos asezate se toarna Tort -gelee transparent.
Comentarii:
Desertul meu preferat...Se pot folosi si alte fructe...
Ft delicioasa! o recomand cu incredere!
Oare iese asa ca este excelentaaaaaaaaaaa
Bravo
Excelent!!!
Foarte frumos , sper sa-mi iasa !
Arata bn
Foarte buna