Tarta cu caise fara gluten

Desert
Foarte ușor
55 min

Pentru un desert fructat, gourmet garantat fara gluten, incercati această tarta cu caise ;-) Ce o va face si mai irezistibila? Crema generoasa de migdale realizata intr-o versiune vegana! Deci, nu veti gasi oua, lactoza sau alte produse de origine animala in acest desert. Posibilitatea de a oferi o bucata de tarta oaspetilor alergici sau cu intolerante :-)

Ingrediente

8

Preparare

Preparare10 min
Gătire45 min
  • Se amesteca ingredientele uscate: migdalele macinate, amidonul de porumb, zaharul din nuca de cocos si sarea.
  • Adaugati ingredientele lichide: smantana de migdale, laptele vegetal, piureul de arahide, capacul cu rom.
    Amestecati pana obtineti o pasta omogena.
  • Desfaceti aluatul foietaj si așezati-l intr-un vas de placinta.
    Turnati crema vegetala de migdale.
  • Taiati caisele in 2, scoateti samburele si asezati-le in crema vegetala de migdale.
    Impingeti-le ușor.

    Gatiti 45 de minute la 180° C.
  • Lasati sa se racească la temperatura camerei si presarati cu zahar pudra inainte de servire.
    Bon appétit !

Punctează această reţetă

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: