Tarta cu caise fara gluten
Pentru un desert fructat, gourmet garantat fara gluten, incercati această tarta cu caise ;-) Ce o va face si mai irezistibila? Crema generoasa de migdale realizata intr-o versiune vegana! Deci, nu veti gasi oua, lactoza sau alte produse de origine animala in acest desert. Posibilitatea de a oferi o bucata de tarta oaspetilor alergici sau cu intolerante :-)
Ingrediente
8
Preparare
Preparare10 min
Gătire45 min
- Se amesteca ingredientele uscate: migdalele macinate, amidonul de porumb, zaharul din nuca de cocos si sarea.
- Adaugati ingredientele lichide: smantana de migdale, laptele vegetal, piureul de arahide, capacul cu rom.
Amestecati pana obtineti o pasta omogena. - Desfaceti aluatul foietaj si așezati-l intr-un vas de placinta.
Turnati crema vegetala de migdale. - Taiati caisele in 2, scoateti samburele si asezati-le in crema vegetala de migdale.
Impingeti-le ușor.
Gatiti 45 de minute la 180° C. - Lasati sa se racească la temperatura camerei si presarati cu zahar pudra inainte de servire.
Bon appétit !
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!