Copane de pui cu marinadă japoneză

Acompaniamente
4 porții
Foarte ușor
1 h 30 m

Acoperite într-o marinadă gustoasă cu arome japoneze, aceste copane de pui vor fi soluția perfectă pentru o masă rapidă și simplă de care toată lumea se va bucura! Secretul acestei rețete? O marinada nebună care ne va duce direct în Japonia. Puteti insoti aceste copane de pui cu orez, precum și legume gătite în același timp la cuptor, pentru o masa completă și echilibrată.


Ingrediente

4

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare5 min
Timp așteptare1 oră
Gătire25 min

Observații

Cât timp să lăsați a marinat copanele de pui?

Le puteți lăsa la marinat timp de minim 1 oră până la maxim 1 noapte.

Ce recipient să folosiți pentru marinată?

Am folosit o cutie de sticlă etanșă. De asemenea, poți folosi un vas gratinat și tapetat cu hârtie de copt pentru a marina puiul. De asemenea, este posibil să marinați copanele într-o pungă de congelator.

Putem face această rețetă de marinadă cu piept de pui?

Desigur, nu ezita să-l faci și cu somon!

Care este cel mai bun acompaniament pentru acest fel de mâncare?

Il puteți însoți cu orez sau il mâncați ca atare.

Cum se păstrează copanele de pui marinate?

Când sunt gătite, păstrați-le într-un recipient ermetic la frigider până la 3 zile!


Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+