Salata japoneza de varza
Iubitorii bucatariei japoneze sunt cu siguranta familiarizati cu salata de varza! Foarte usor; tot secretul sta in condimente. Pentru reusita, urmati reteta de mai jos, pas cu pas ↓
Ingrediente
4
Preparare
Taiati sfertul de varza in benzi subtiri. Amestecati otetul cu zaharul.
Cand zaharul s-a topit, turnati acest amestec peste varza taiata si amestecati bine cu mainile. Lasati 4 ore rece, amestecand din cand in cand.
Scurgeti varza si stoarceti bine pentru scoate tot lichidul.
Adaugati nuoc nam, sos de soia si ulei. Adaugati susanul si amestecati bine.
Gata!
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 132Kcal
- Carbo: 11g
- Grăsimi: 7.9g
- Grăsimi sat.: 1g
- Proteine: 2.2g
- Fibre: 2.4g
- Zahăr: 10.5g
- ProPoints: 4
- SmartPoints: 5
Informații nutriționale pentru 1 porție (154g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: