Salata japoneza de varza
Iubitorii bucatariei japoneze sunt cu siguranta familiarizati cu salata de varza! Foarte usor; tot secretul sta in condimente. Pentru reusita, urmati reteta de mai jos, pas cu pas ↓
Ingrediente
4
Preparare
Video Player is loading.
- Taiati sfertul de varza in benzi subtiri. Amestecati otetul cu zaharul.
- Cand zaharul s-a topit, turnati acest amestec peste varza taiata si amestecati bine cu mainile. Lasati 4 ore rece, amestecand din cand in cand.
- Scurgeti varza si stoarceti bine pentru scoate tot lichidul.
- Adaugati nuoc nam, sos de soia si ulei. Adaugati susanul si amestecati bine.
- Gata!
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 132Kcal
- Carbo: 11g
- Grăsimi: 7.9g
- Grăsimi sat.: 1g
- Proteine: 2.2g
- Fibre: 2.4g
- Zahăr: 10.5g
- ProPoints: 4
- SmartPoints: 5
Informații nutriționale pentru 1 porție (154g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: