Descoperă rețeta noastră de salata japoneză de castraveți marinați, o opțiune proaspătă și gustoasă pentru mesele tale de vară! Ușor de preparat, această salată combină castraveți crocanți cu o marinada delicată, din oțet de orez și zahăr și sos de soia . Perfectă pentru a vă însoți grătarele, pentru a face un picnic sau pur și simplu ca aperitiv.
Spălați apoi tăiați castravetele folosind o mandolină. Puteți folosi și un cuțit: Va trebui să tăiați foarte subțire.
*Dacă nu este organic, curățați-l de coajă.
Se amestecă sarea grunjoasă, zahărul, oțetul de orez și sosul de soia.
Adăugați feliile de castraveți și amestecați bine cu mâinile.
Puneți la frigider pentru 20 de minute. Scurgeți castraveții: puneți castraveții într-o strecurătoare și stoarceți-i pentru a elimina cât mai mult lichid.
Așezați castraveții storși într-un bol de servire și decorați cu susan alb! Serviți rece!