Salată japoneză de castraveți marinați
Descoperă rețeta noastră de salata japoneză de castraveți marinați, o opțiune proaspătă și gustoasă pentru mesele tale de vară! Ușor de preparat, această salată combină castraveți crocanți cu o marinada delicată, din oțet de orez și zahăr și sos de soia . Perfectă pentru a vă însoți grătarele, pentru a face un picnic sau pur și simplu ca aperitiv.
Ingrediente
2
Materiale
- 1 mandoline / couteau + planche
- passoire
Preparare
Preparare10 min
Timp așteptare20 min
Spălați apoi tăiați castravetele folosind o mandolină. Puteți folosi și un cuțit: Va trebui să tăiați foarte subțire.
*Dacă nu este organic, curățați-l de coajă.Se amestecă sarea grunjoasă, zahărul, oțetul de orez și sosul de soia.
Adăugați feliile de castraveți și amestecați bine cu mâinile.
Puneți la frigider pentru 20 de minute. Scurgeți castraveții: puneți castraveții într-o strecurătoare și stoarceți-i pentru a elimina cât mai mult lichid.
Așezați castraveții storși într-un bol de servire și decorați cu susan alb! Serviți rece!
Observații
Cum garnisesc salata mea japoneză de castraveți?
Puteți adăuga alge marine în salata de castraveți pentru a o face și mai gustoasă!
Cum se păstrează salata de castraveți?
O poți pune într-un recipient ermetic la frigider timp de 5 zile fără probleme.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 73Kcal
- Carbo: 7.6g
- Grăsimi: 3g
- Grăsimi sat.: 0.4g
- Proteine: 2.2g
- Fibre: 1.1g
- Zahăr: 7.1g
- ProPoints: 2
- SmartPoints: 3
Informații nutriționale pentru 1 porție (143g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!