Salată japoneză de castraveți marinați

Antreuri
2 porții
Foarte ușor
30 min
74 Kcal

Descoperă rețeta noastră de salata japoneză de castraveți marinați, o opțiune proaspătă și gustoasă pentru mesele tale de vară! Ușor de preparat, această salată combină castraveți crocanți cu o marinada delicată, din oțet de orez și zahăr și sos de soia . Perfectă pentru a vă însoți grătarele, pentru a face un picnic sau pur și simplu ca aperitiv.

Ingrediente

2

Materiale

  • 1 mandoline / couteau + planche
  • passoire

Preparare

Preparare10 min
Timp așteptare20 min
  • Salată japoneză de castraveți marinați - Preparare etapa 1Spălați apoi tăiați castravetele folosind o mandolină. Puteți folosi și un cuțit: Va trebui să tăiați foarte subțire.

    *Dacă nu este organic, curățați-l de coajă.
  • Salată japoneză de castraveți marinați - Preparare etapa 2Se amestecă sarea grunjoasă, zahărul, oțetul de orez și sosul de soia.
  • Salată japoneză de castraveți marinați - Preparare etapa 3Adăugați feliile de castraveți și amestecați bine cu mâinile.
  • Salată japoneză de castraveți marinați - Preparare etapa 4Puneți la frigider pentru 20 de minute. Scurgeți castraveții: puneți castraveții într-o strecurătoare și stoarceți-i pentru a elimina cât mai mult lichid.
  • Salată japoneză de castraveți marinați - Preparare etapa 5Așezați castraveții storși într-un bol de servire și decorați cu susan alb! Serviți rece!

Observații

Cum garnisesc salata mea japoneză de castraveți?

Puteți adăuga alge marine în salata de castraveți pentru a o face și mai gustoasă!

Cum se păstrează salata de castraveți?

O poți pune într-un recipient ermetic la frigider timp de 5 zile fără probleme.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 73Kcal
  • Carbo: 7.6g
  • Grăsimi: 3g
  • Grăsimi sat.: 0.4g
  • Proteine: 2.2g
  • Fibre: 1.1g
  • Zahăr: 7.1g
  • ProPoints: 2
  • SmartPoints: 3
Informații nutriționale pentru 1 porție (143g)
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: