Foietaj cu somon si branza de capra
Nu exista indoieli, aperitivele crocante facute cu aluat de foietaj sunt printre preferatele antreurilor. Astazi va ajutam sa faceti foietaj umplut cu somon afumat si branza de capra.
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Tartine cu brânză de capră si somon fumé
-
Rulouri cu somon si branza de capra
-
Fulg de zăpadă din foietaj cu somon
-
One pot pasta cu branza de capra si spanac
Preparare
Preparare10 min
Gătire25 min
Taiati aluatul de foietaj in 4 si aranjati-l intr-o tava de copt in care ati pus hartia pergament.
Taiati somonul in bucatii mici si amestecati-l cu branza proaspata de capra. Adaugati sare si piper si amestecati.
Distribuiti amestecul peste cele 4 bucati de aluat.
Indoiti fiecare colt spre centru, deasupra celuilalt.
Coaceti 25 min la 180°C.
Gata!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: