Copane de pui mexicane cu o marinadă delicioasă

Acompaniamente
4 porții
Foarte ușor
1 h 30 m

Astăzi călătorim în Mexic cu aceste delicioase copane de pui în stil mexican, pentru o masă super ușor de preparat! :-) Crocante la exterior și moi în interior, cu o marinadă mortală, garantăm ca vor fi pe gustul întregii familii.


Ingrediente

4

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare5 min
Timp așteptare1 oră
Gătire25 min

Observații

Toppinguri:
Puteți stropi copanele de pui cu zeama de lămâie verde și puneți deasupra cu coriandru tocat.

Sos:
Un sos de iaurt va merge perfect cu aceste copane de pui. Amestecați iaurtul cu suc de lime și coriandru tocat. Asezonați după gustul dvs. și gata!
Marinadă:
Puteți lăsa puiul la marinat timp de 1 oră până la 1 noapte.

Mirodenii:
Simțiți-vă liber să înlocuiți condimentele pentru a crea combinația dvs. perfectă!

Cutie etanșă:
Am folosit un recipient de sticlă etanș. Dacă nu aveți, nu vă panicați: puteți folosi o pungă de congelator sau un vas gratinat acoperit cu folie alimentară.


Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+