Pulpe de pui mexicane

Felul principal
Ușor
50 min

Ingrediente

3

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Pulpele se spala, se indeparteaza pielita si se lasa la scurs.Se condimenteaza cu sare, piper, marar uscat si boia de ardei si apoi se tavalesc prin faina , se scutura pentru a indeparta excesul de faina si apoi se prajesc in ulei .Cand pulpele sunt bine facute si rumenite se scot si se pun pe un prosop absorbant pentru indepartatea excesului de ulei.

    In uleiul care a ramas de la prajitul pulpelor calim ceapa taiata marunt apoi adaugam pasta de rosii, o cana cu apa , zaharul si otetul .Lasam sa dea in clocot si adaugam si pulpele .Condimentam cu sare si piper dupa gust si lasam sa scada sosul , acoperind cu capac vasul.

    Asezonam cu patrunjel verde si servim cu mamaliguta.

    Pofta buna!

Punctează această reţetă

MMaria mihalache

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

grighategan

Foarte bune !!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

MINUNAT!!!

am gătit această rețetă
abuz

costi1960

Puiul asta este oricum, numai mexican nu. Utilizarea fainei aduce mai mult cu o reteta ardeleneasca.
De la puiul gatit in stil mexican nu trebuie sa lipseasca chilli, fasolea, porumbul si ardeii verzi iuți.

abuz

anonymous

Foarte buna si gustoasa !!

abuz

anonymous

Minunat!

abuz

anonymous

Este excelenta!!! Multumesc pt reteta!

abuz

anonymous

Fff bune!

abuz
ciprianstudio

ciprianstudio

Super bune cu garnitura de cartofi prajiti!

abuz