Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor
Ingrediente
6
Preparare
Preparare30 min
Gătire2 ore
- Mod de preparare
Se pun pulpele de pui intr-un vas termorezistent.Condimentul de pui se amesteca cu 2linguri de ulei si otetul balsamic si se ung bine pulpele de pui.
Tocam usturoiul si il presaram peste pulpe si dam la frigider 1ora.
Intr-o craticioara,se fierbe ketchup-ul,mierea,3linguri de ulei,sosul worcester si de soia si 1lingura de smantana,se lasa putin sa dea un clocot.
Cartofii se curata si se pun printre pulpe.Se ung cartofii si pulpele cu sosul pregatit.
Se toaca patrunjelul si se amesteca cu doua linguri de ulei si se pune peste pulpe.
Se da tava la cuptorul preincalzit si se lasa 45minute,apoi se scoate,se pun rosiile si se toarna deasupra supa de pui si se mai da la cuptor inca 40minute pana pulpele se rumenesc frumos.
Se serveste cu smantana si cu o salata de varza
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
nelu
Bunaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte gustoasa si deosebita !!!
am gătit această rețetă
anonymous
Excelenta!! Eu am pus si ciuperci.

angela2011
FOARTE BUN !
anonymous
Daca nu va suparaty spunetimi care este pulpa anterioara????????????
anonymous
Nu stiiam ca gaina are si pulpe anterioare
anonymous
Exceleent
anonymous
Bun
anonymous
Foarte buna
anonymous
Foarte buna
Punctează această reţetă