Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor

Altele
Ușor
2 h 30 m

Ingrediente

6

Preparare

Preparare30 min
Gătire2 ore
  • Mod de preparare

    Se pun pulpele de pui intr-un vas termorezistent.Condimentul de pui se amesteca cu 2linguri de ulei si otetul balsamic si se ung bine pulpele de pui.

    Tocam usturoiul si il presaram peste pulpe si dam la frigider 1ora.

    Intr-o craticioara,se fierbe ketchup-ul,mierea,3linguri de ulei,sosul worcester si de soia si 1lingura de smantana,se lasa putin sa dea un clocot.

    Cartofii se curata si se pun printre pulpe.Se ung cartofii si pulpele cu sosul pregatit.

    Se toaca patrunjelul si se amesteca cu doua linguri de ulei si se pune peste pulpe.

    Se da tava la cuptorul preincalzit si se lasa 45minute,apoi se scoate,se pun rosiile si se toarna deasupra supa de pui si se mai da la cuptor inca 40minute pana pulpele se rumenesc frumos.

    Se serveste cu smantana si cu o salata de varza

Punctează această reţetă

mihaelapMihaelap

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

nelu

Bunaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte gustoasa si deosebita !!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelenta!! Eu am pus si ciuperci.

abuz
angela2011

angela2011

FOARTE BUN !

abuz

anonymous

Daca nu va suparaty spunetimi care este pulpa anterioara????????????

abuz

anonymous

Nu stiiam ca gaina are si pulpe anterioare

abuz

anonymous

Exceleent

abuz

anonymous

Bun

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz
  • pagina 1 / 3