Pulpe de pui la cuptor cu cartofi si ierburi

Pulpe de pui la cuptor cu cartofi si ierburi
Felul principal
Ușor
13 ore

Reteta pulpe de pui la cuptor cu cartofi si ierburi are o aroma si un gust savuros conferit de condimentele folosite si de sosul marinat in care sunt tinute pulpele de pui si apoi gatite.

Ingrediente

8

Preparare

Preparare12 ore
Gătire1 oră
  • Intr-un castron amestecati uleiul cu mustarul, otetul, cimbrul , rozmarinul, usturoiul pisat, sarea, piperul.
    Taiati o lamaie in doua si stoarcetii sucul, apoi adaugati-l in castronul cu sos si mirodenii.
  • Asezati pulpele de pui intr-o cratita mare si turnati sosul obtinut. Taiati si cealalta lamaie in doua jumatati si adaugati-le in cratita unde se afla pulpele de pui si sosul pentru marinat. Lasati-le sa stea la marinat in frigider cateva ore (10-12).
    Incingeti cuptorul la 200 grade.
  • Turnati sosul marinat intr-o tava mare de cuptor, adaugat cartofii noi taiati pe jumatate, iar deasupra aranjati pulpele de pui avand grija sa puneti inclusiv jumatatile de lamaie, si orice alte urme de cimbru, rozmarin, usturoi.
  • Pulpe de pui la cuptor cu cartofi si ierburi - Preparare etapa 4Dati pulpele de pui cu cartofi si ierburi in cuptorul incins timp de 50-60 minute sau pana cand cartofii sunt copti, iar pulpele sunt rumenite si patrunse. Cand serviti pulpele de pui cu cartofi la cuptor si ierburi presarati deasupra patrunjelul tocat.

Punctează această reţetă

MMaria2006

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Excelent

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

O reteta excelenta !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Cred ca este f.f.f. bun. O sa-l incerc!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Eu folosesc salvie, in loc de rozmarin. Oricum, este yummy!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicioaseeeeeeeeeeeee!

am gătit această rețetă
abuz

DONIGA

Foarte bună !

abuz

anonymous

Foarte buna......

abuz

anonymous

Cateva ore 10-12?

abuz

anonymous

E foarte delicios......

abuz

anonymous

Bun

abuz
  • pagina 1 / 3